چگونه از مهارت هایمان درآمد زایی کنیم؟ بخش دوم
در قسمت قبل از درآمدزایی به این رسیدیم که باید در رابطه با هنر مد نظرمان ،دوره آموزشی شرکت کنیم. و در این جلسه به این موضوع می پردازیم که چگونه برنامه ریزی کنید تا بتوانید عالی پیش بروید؟
برنامه ریزی کردن
برنامه ریزی کردن در زندگی یک مقوله جدا است، که باید اصولی یاد بگیریم. ولی برای یاد گرفتن هنر هم میشود برنامه اختصاصی داشت، خصوصا اگه شما مشغله زیادی دارید، زمان کم دارید، شاغل هستید، بچه دارید، درس میخوانید و بیشتر نیاز است که برای یادگیری مهارتی، برنامه ریزی کنید.
این کار یک قاعده ساده و آسان دارد که شما هر روز، یک زمان خاص برای یاد گرفتن هنر و تمرین بگذارید. پس یک کلاس مجازی مرتبط شرکت می کنید و هر روز یک زمان کم برای دیدن فیلم ها و یادداشت برداری می گذارید.
زمانی که می خواهید بگذارید بسته به شرایط و توانایی شما است، شاید یک نفر فقط بیست دقیقه در روز زمان بگذارد و یا یک نفر دو ساعت.
یاداشت برداری:
نکته بعدی یادداشت برداری است، هر وقت کلاسی را شرکت کردید، از مطالب آن برای خودتان نوت برداری کنید و در دفتر نکاتش را بنویسید که این بهترین روش نگهداشتن مطالب است. جزوه های شما اصلا پاک نمیشوند و دائمی برایتان می ماند و هر وقت خواستید می توانید به آن رجوع کنید.
در تایم هنری هرروزتان، بعد از یادداشت برداری، به تمرین هنر مشغول بشید. حالا هر هنری که انتخاب کردید مثل آموزش چرمدوزی کیف زنانه، آموزش چادردوزی، آموزش بافت مو و...
نکته آخر این که حتما عکس کارهایتان را برای مربیتان بفرستید و بخواهید ایرادات کار را به شما بگویند. شاید کار به نظر خود آدم بدون عیب باشد. ولی مربی نکته ای را ببیند و بگوید که بتوانید کار را ارتقا بدهید. خلاصه از فرصت کلاس های مجازی استفاده کنید. برای اینکار راه های مختلفی وجود دارد اما یکی از بهترین و ساده ترین راه ها ارتباط با مربی دوره از طریق پرسیدن سوالات در بخش تالارگفتگو می باشد. از این طریق کارآموزان می توانند با هم و با مربی ارتباط بگیرند و عکس نمونه کارهای خود را ارسال کنند.
یاد گرفتن هنر، قبلا خیلی سخت تر بوده باید کلی زمان میزاشتی و به کلاس های حضوری میرفتید و ماندن در ترافیک و کلی مشکلات دیگه ولی حالا با گوشی در خانه میتوان هنرمند شد.
در ادامه به نکات بعدی می پردازیم: نکته اول: سعی کنید تعداد زیادی کلاس شرکت نکنید، یعنی به صورت تخصصی پیش بروید. حتی اگر هدفتان درآمد زایی نیست و فقط می خواهید هنر های مختلف را تجربه کنید و یک کدبانو باشید. باید یکی یکی پیش رفت، از این شاخه به آن شاخه نپرید این کار نظم ذهنی شما را بالا میبرد و چون کار کمتری برای انجام دارید، آرامش روانی به شما می دهد. مثلا لیلا خانم و زهرا خانم را براتون مقایسه می کنم. لیلا خانم، همزمان شش کلاس مجازی شرکت کرده، و همه ی دوره هاش تلنبار شده روی هم و فقط به هر کدوم یک نوک زده، و در درون روز به روز ناراحت و ناامید میشه و مدام میگه نمیشه و نمیتونم.
حالا زهرا خانم کلاس چهارمی هست که داره تو این بازه زمانی یک ساله شرکت میکنه، اول شلواردوزی بعد از مدتی میناکاری و ... چون تک به تک شرکت کرده و توی هر هنر به تسلط رسیده و سراغ هنر بعدی رفته و الان اوضاع خیلی بهتری داره و رضایت درونی دارد.
پس یکی یکی هنرهایی که دوست دارید را تجربه کنید. یک هندونه بردارید نه چند تا... نکته دوم بعضی افراد می گویند همه کلاس ها و هنرها قابل یادداشت برداری نیست، ولی من میگم حتی بافتنی و دوخت سرویس خواب و آشپزخانه و تهیه کیک و شیرینی و .. را هم میشه یادداشت کرد. حتی میشه توی یادداشت ها یه جاهایی نقاشی کشید تا متوجه بشید خلاصه این که سعی کنید نت برداری کنید.
نکته سوم
بعد از اتمام نوت برداری برید سراغ تهیه وسایل لازم، بعضی ها پیام می دهند خانم وسایل فلان هنر چیه ما بخریم بعد کلاس شرکت کنیم؟ شما وارد کلاس شوید یک دور فیلم ها را ببینید و بعد با کمک راهنمایی گرفتن از استاد لیست لوازم مورد نیاز را بنویسید و تهیه کنید. این کار اصولی هست.
نه این که اول برید کلی وسایل بخرید بعد وارد شوید، یک سری ها شاید لازم نشه و یا یک سری ها را اشتباه خریده باشید. افتضاح از جایی بالا میاد که شما آن هنر را دوست نداشته باشید و یا شرایط نگذارد یا استعدادش را نداشته باشید. و حالا امان از اون پولایی که ندانسته حیف شود.
نکته چهارم: اگر هزینه کمی برای خرید وسایل دارید، دنبال چیزای جایگزین باشید یا از دیگران قرض بگیرید، خلاق باشید.
مثلا کارت عابر بانکیا خط کش فلزی جای کاردک خامه کشی، مثلا پخت کیک و شیرینی در قابلمه، مثلا استفاده از دریل به جای همزن برقی و... تا جای ممکن بسازید و نخرید.
نکته پنجم امبد داشته باشید و تمرین کنید، بارها و بارها یک لباس را بدوزید و بشکافید، کیک را ده ها بار بپزید، دوخت را چندین بار تمرین کنید در شماره دوزی و گلدوزی و ...
در آشپزی تمرین و تمرین و تمرین
هر بار از استاد کمک بخواهید تا ایرادات برطرف بشوند و تجربه هایتان را بنویسید، و بالاخره بعد از کلی تمرین و تلاش در هنر مد نظرتان استاد میشوید.
چطور هنر خود را بفروشیم؟
در ادامه در اولین مرحله باید از دوستان و نزدیکان و فامیل شروع کنید و از دستسازه هاتون براشون کادو ببرید. ما ها معمولا وقتی منزل کسی می ریم شیرینی یا میوه می خریم و می بریم، به قولی دست خالی نمیریم.
حالا برای شروع کار باید از دستسازه هامون کادویی ببریم. مثلا یک تابلو کوچک نقاشی دکوراتیو، یک ظرف شیرینی، یک کیک کوچک، چند مگنت جذاب خمیری، انواع شمع ها، ست دمکنی دست دوزمون، یک کالباس خانگی، بستنی خانگی، فالوده خانگی و...
هر هنری که دارید به کار می برید نتیجه آن را کادو بدهید و اعلام کنید که این شغلمون شده است. از همین طریق کم کم براتون مشتری جذب می شود، یعنی اونا به دیگران معرفی می کنند. یا دیگران اون دست سازه ها را می بینند از کجا خریدی؟ منم بخرم. پس از فرصت بی نظیر دوستان و آشنایان غافل نشوید. فقط یک نکته چون قرار است به صورت مجازی هم فعالیت کنید نیاز به عکس از نمونه کارهایتان دارید. حتما از همه دست سازهایتان عکس بگیرید و جایی آرشیو کنید.
فعالیت های لازم برای فروش محصول
مبحث عکس گرفتن خودش یک جلسه جداگانه می خواهد که توضیح بدهم، می تونید فیلم های جذاب هم از کارتون بگیرید. دقت کنید ارائه فیلم و ساختن محتوا برای کارتان خیلی عالی است که در آینده بیشتر توضیح می دهم.
نکته مهم این است که کار شما باید در حد فروش باشد. یعنی کیفیت عالی و درجه یک داشته باشید پس حتما باید قبل از آن به مهارت لازم برسید. و اگر نه در فروش دچار مشکل می شوید.
حالا با یک نام و برند برای خودتان انتخاب کنید، برند هنری شما باید زیبا باشد و در ذهن ها خوب بنشیند و به یاد بماند و خاص باشد. تلفظ ساده و راحتی داشته باشد و معنای زیبایی داشته باشد و با نوع هنر در ارتباط باشد
مثلا "عشق دوزی" نام یک کانال بود که برای گلدوزی فعالیت می کردند. می بینید که هم روان است و هم همه پسند و هم مرتبط است آموزشگاه "چرمانا" کار چرم دوزی و دوخت کیف های چرم را انجام می دهد و یکی از آموزشگاه ها چرم دوزی مهارت جو می باشد و .....
خیلی اسم های زیبای دیگری هستند که شما می توانید انتخاب کنید. و چون مخاطبین شما از همه اقشار جامعه هستند لازم نیست حتما یک اسم خاص مذهبی انتخاب کنید. اینجوری همه ازتون خرید می کنند ولی وقتی اسم مذهبی بگذارید مثلا طه، هدی و ... بیشتر مذهبی ها مخاطبین شما می شوند و شاید عده ای گارد بگیرند پس یک اسم ساده و همه پسند انتخاب کنید.
حالا وقت این است که پیج و کانالتان را راه بیندازید، بهتر است اول در یک پیام رسان فعالیت کنید و بعد کم کم که کارتان گسترده شده است پیام رسان های دیگر هم کانال فروش بزنید.
اسمی که انتخاب کردید را روی کانال بزنید و یک عکس زیبا از کارهایتان را پروفایل کانال قرار بدهید. و مخاطبین را عضو کانال کنید و همه دوستان و آشنایان و خانواده و ...کم کم اعضا کانال زیاد می شود. البته روش های تبلیغ کردن هم در آینده توضیح داده می شود. شروع کنید به پیام گذاشتن و با به نام خدا و معرفی خودتان و کارتان و کانال در ابتدای کانال در قالب یک پیام باشد. وکم کم عکس هایی که گرفتید از سازه هایتان در کانال بگذارید. و مشخصات محصول را زیر آن بنویسید، روزی یک عکس بگذارید و یعنی به تدریج مطلب بگذارید و ناگهان حجم بالایی پیام نگذارید که مخاطب نمی خواند.
حتما عکس کارهایتان را بگذارید و استفاده از کارهای آماده نت و کارهای دیگران ممنوع است مگر اینکه برای ایده باشد.
روی عکس ها حنما لوگو بزنید که کسی از عکس های شما سواستفاده نکند
طبق مقاله اول در پایان این جلسه هم میخوام خدمتتون یک هنر پردرآمد رو خدمتتون معرفی کنم:
یکی از مهارتهای هنری درآمد زا آموزش نقاشی دکوراتیو است. ساخت هر نقاشی دکوراتیو حدودا 500 هزار تومان هزینه می برد و بسته به طرح و الگویی که ساختید بین 2 میلیون تومان تا 10 میلیون تومان به فروش می رسد. یک جستجوی ساده در محصولات دیجیکالا به شما قیمت فروش این محصولات را نشان می دهد. در این دوره آموزش جامع نقاشی دکوراتیو شما علاوه بر آموزش اصولی و صفر تا صد نقاشی دکوراتیو، پنج مدل مختلف را هم آموزش میبینید و میسازید.
برای ارسال دیدگاه باید کاربر سامانه باشید
ورود | ثبت نام